Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Narancsos túrótorta sütés nélkül

Egy sütés nélkül elkészíthető torta. Összességében nem túl bonyolult, bár sokat kell hűteni, de csak kevés a munka vele. Könnyű, hideg és istenien finom édesség.recept édesség torta sütés nélkül túró narancs keksz gyümölcs zselatin

Narancsos túrótorta sütés nélkül

Tovább


Narancsos-túrós sütemény

Egy könnyen elkészíthető sütemény, amelynek különlegessége az édes és savanykás tökéletes párosítása. Üdítő, könnyed sütemény, csak győzzük kivárni, amíg elkészül.recept édesség sütemény túró narancs

Narancsos-túrós sütemény

Hozzávalók:

A tésztához:
15 dkg liszt
15 dkg cukor
15 dkg vaj
3 tojás
i só
1 csapott teáskanál sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
1 egész narancs reszelt héja

A túrókrémhez:
20 dkg túró
1 narancs héja reszelve
1 narancs leve- kb. 1,5 dl
10 dkg porcukor
1 zacskó vaníliás cukor
2 dl habtejszín
1 zacskó Expressz Zselatin fix por

A krémet tegyük egy tálba az összetört túrót, a porcukrot, a vaníliás cukrot, a reszelt narancshéjat, és a narancs levét. Keverjük össze alaposan, robotgéppel homogénebb lesz az állaga.

A tejszínt elkezdjük felverni habbá, hozzáadjuk a zselatin fixet, ha kész a hab, óvatosan belekeverjük a túrókrémet. Tegyük hűtőbe keményedésig.

A tészta hozzávalóit alaposan kikeverjük. Őzgerinc formában 170 fokon kb. 30 perc alatt aranyszínűre sütjük.

Amikor a tészta kihűlt, és a krém is kemény, vastag rétegben rákenjük. Tejszínhabbal díszítjük.recept édesség sütemény túró narancs

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel 100.00 főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Tovább


Csokis-narancsos piskóta

Az édes és savanyú tökéletes párosítása. Egy egyszerűen összeállítható sütemény, amely nem túl édes, inkább üdítő. A tésztába felszívódott narancslé pikáns, savanykás ízt varázsol a csoki réteg alá. recept édesség sütemény tészta csoki narancs

Csokis-narancsos piskóta

Tovább


Vaddisznó ragu erdőkerülő módra

Egy szép nagy darab vaddisznócomb csodás ajándék. De nem csak jóféle pörköltet lehet belőle készíteni, egy izgalmas raguval egészen fantasztikus ételt lehet belőle kihozni. Ebben a fogásban van egy-két merész párosítás, de bízz bennem, a végeredmény valami káprázatos lesz.

recept főétel húsétel meleg étel vaddisznó répa gomba bor narancs

Vaddisznó ragu erdőkerülő módra

Tovább


Az a híres angol narancslekvár

Próbáltál csinálni, de nem sikerült olyanra? Elárulom, hogy miért.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.