Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Sajtmuffin

Imádok mindent ételt, amiben sajt van. Úgy vagyok a sajttal, mint Gombóc Artúr a csokoládéval. Különösen azokat az ételeket szeretem, amelybe sikerül erkölcstelen mennyiségű sajtot csempészni. Ez a muffin is ilyen. Nem édes, hanem sós, és a szárazanyag fele érett, fűszeres, ízletes sajt.recept főétel tészta muffin sós sajtos

Sajtmuffin

Tovább


Hétvégi dizájn: Muppet-muffin

Hétvégi dizájn muffin muppet

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonkilencezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  New Orleans legfurcsább titka
Szem-Szájnak gasztroblog:  Hétvégi dizájn: Muppet-muffin
Macskaőrség:  Ruhás malac és a macska
Napi videó: A vízesés nem esik le
Napi fotó:  Kábulat


Hétvégi dizájn muffin muppet

Tovább


Muffin formában sült csirke

A muffin-formát nem csak sütemények sütésére lehet használni, hanem apró edényként használva, különböző ételeket formára süthetünk benne. Erre tökéletesen alkalmas a muffin-tálca és a szilikonforma is. Erre jó példa ez a recept, A kis húskockák üldögélnek a sajton töltelékben, a szalonna és sajt pedig héjként védelmezi. Melegen és hidegen is kitűnő.

​Muffin formában sült csirke

Tovább


Mozi ihlette sütemények

Fernanda Abarca a Dreamworks stúdió animációs részlegének egyik tehetséges animátora. Amikor ő muffint készít, az nem egy egyszerű sütemény. A figurák fondanból készültek, és egy két nagyobb kívételével ehetőek, mert azokba került egy merevítő drótváz.

Tovább


Hogy idén is disznó szerencséd legyen

Szilveszterkor a hagyomány szerint azért eszünk malacot, hogy a követjkező évben kitúrja a szerencsénket. Ha nem akarsz ezért egy kismalacot feláldozni, akkor készíts malacos muffint. Gondolom a szellemeknek mindegy, hogy miből van a malac.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.