Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Az ötvenes évek amerikai konyhája

Ha azt halljuk egy lakásról, hogy 50-60 éve nem nyúltak hozzá, rögtön a mocsok, a penész a rothadás jut az eszünkbe. Nathan Chandler megvett egy ötvenes években épült házat, ahol kellemes meglepetésként érte, hogy érintetlenül, kiváló állapotban találta a konyhát. Máig sem érti, de a tulajdonosok nem használták a konyhát és minden gyári új benne. Érdekes szembesülni az ötvenes évek amerikai középosztályának ízlésével, és a kor technikai színvonalával.

Tovább


Így főznek Mupettéknél

A francia séf muzikális konyhája:

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: 

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Főzőcskézni a természetben

Ausztráliában bukkantam erre a csodautánfutóra. Elképesztő tökéletességgel pakoltak bele egy komplet konyhát. Azonban ez még sokkal több: ráadás meglepetés a videó második felében. Nem véletlen a profizmus, a cég az ausztrál hadsereg beszállítója.

Tovább


Az abszolút gyorskaja

Orlandóban van a világ leggyorsabb étterme. Nem csak azért, mert egy kamion 12 méteres rakterében építették meg a pizzakonyhát, hanem azért is, mert a különleges kemencéjében 90 másodperc alatt sül meg a pizza. A guruló pizzéria neve 900 degreez, valószínűleg 900 fahrenheit fokon, vagyis 482 celsius fokon sütik a pizzát. Így érthető a 90 másodperc. Mi a gyorsétel, ha nem ez?

Tovább


Trónok harca a konyhában

Szerintem egyszerűen csak lusta volt elmosogatni, és klasszikus pótcselekvésként játszott egy kicsit helyette.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Lebegő esernyők utcái

Napi videó:   Ezt a fejet látni kell

Napi fotó:  Melyik a legbátrabb?

Macskaőrség:   Az első purrkour


(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.