Hétvégi dizájn: jégcsipesz fázósaknak

hétvégi dizájn jégcsipesz kesztyű

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Keresd a háttérben  
Macskaőrség: A hét legjobb házikedvenc videói  
Napi videó: 
Tarolt a Bowlingos  
Napi fotó:
A szürkeség is lehet szép

hétvégi dizájn jégcsipesz kesztyű

Tovább


Hétvégi dizájn: túlzásba vitt rajongás

Valaki még ráharap

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: Extrém sporthoz extrém fotók

Macskaőrség: Macskák egykor és most

Napi videó: 15 perc tetoválás

Toochee-fotó: Ott nagyon esik

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Teszt: mire jó a krumplipucoló kesztyű?

Meglepő, de működik.

 

Nemrégiben bukkantam rá egy érdekes kesztyűre a konyhafelszerelések között. A csomagolás szerint ez a kesztyű arra lett kitalálva, hogy az újburgonyát könnyen és egyszerűen megszabadítsuk a héjától. Tény, a konyhai munkák közül az egyik legmacerásabb, és legkevésbé szeretett munka az újkrumpli vakarása. Egy próbát megér: megvásároltam.

A zacskóban egy pár viszonylag magas, szárú, az átlagnál vastagabb gumikesztyűt találtam, amelynek tenyérrésze durva műanyag forgáccsal volt bevonva. A feladat egyszerű, a beáztatott újkrumplit a kezünkbe vesszük, és a tenyerünkben morzsolgatva a forgácsok letépik a krumpli vékony héját.

És valóban ez történt. Két tenyerem közé vettem a krumplit és néhány másodperces erőteljes morzsolgatással lejött a héja. Ha valahol még fennmaradt egy-két fecni, azt egy durva simogatással eltűntettem. Jóval gyorsabban végeztem a pucolással, és nem kellett a hideg vízben kiáztatni a kezemet. Ez tényleg működik.

Egy turpisság azonban mégis van a dologban. Ez nem egy egyedi fejlesztés, hanem az iparban már régóta használt védőkesztyű, ott a műanyag forgácsoknak a csúszásmentes , biztos fogásban van szerepük. De tény, okos ötlet volt kipróbálni az újkrumpli pucolására. Az viszont már nem olyan szép, hogy ugyanezt a kesztyűt azóta már láttam a munkáskesztyűk polcán is, Nem olyan csicsás csomagolásban, viszont csaknem feleannyiért.

Összességében mindenképpen ajánlom a használatát, de ha veszünk, keressük inkább a védőfelszerelések között. Ott olcsóbb.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Holt lelkek bábjai

Napi videó:   Ilyet még nem láttál: jeltolmácsok rapversenye

Napi fotó:  Falióra a Svédország és Finnország között közlekedő kompon

Macskaőrség:   Kis szervál, nagy szervál

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.