Grill tengeralattjáró

Sok hely kell hozzá, és egy kis kézügyesség. De ez lesz a legnépszerűbb kertibuli messze környéken.dizájn grill kert sütő tengeralattjáró

Tovább


Gyors kerti tűzhely 4 beton béléstestből

Épitkezőknek ideális gyorsmegoldás.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel ötvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Esküvő a levegőben
Macskaőrség:  Amikor a cica felnő
Napi videó:   Durva szélroham
Napi fotó:  Nem tervezett leszállás

(via youtube) 

dizájn kert tűzhely betondizájn kert tűzhely beton

Tovább


Hordozható tűzhely

Könynű, egyszerű, kényelmesen használható.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Dolgozni csak pontosan, szépen 
Macskaőrség:   Macska divat
Napi videó:   Ez tényleg gyors: horgolás
Napi fotó: Megadom magam

Hétvégi dizájn kerti tűzhely hordozható

Hétvégi dizájn kerti tűzhely hordozható

Tovább


Hétvégi dizájn: Tökéletes kerti szerszám

Mert ugye nincs olyan, ami nem sörnyitó.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Állatok fekete-fehérben

Macskaőrség:  Macskapolc

Napi videó:   Növények akcióban

Napi fotó:  A Napra lehet nézni

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


10 gyönyörű kültéri konyha

Aki szívesen tölti az idejét a házon kívül, azoknak jó szolgálatot tehet egy kültéri konyha, amely talán a nyári konyha modernebb, bulisabb megfelelője. De ehhez szükséges igény, tér, és pénz is. De ezeken túllépve gyönyörűek.

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.