Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Almacsatnis kacsa-pite

Egy sós-édes különlegesség, amely hidegen és melegen is megállja a helyét.

recept tészta elegétel hideg étel pite kacsa csatni alma

Almacsatnis kacsa-pite

Tovább


Streetfood: mikulás-kacsa

Taiwani vattacukor-szobrász karácsonykor.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via)videó  streetfood vattacukor mikulás kacsa

videó  streetfood vattacukor mikulás kacsa

Tovább


Kacsamell pecsenye

A kacsa arra lett kitalálva, hogy megsüssék. Húsa sötét, ízletes, ha jól készítik el, húsa leomlik a csontokról. Megsütve bőre ropogós lesz, a belőle kisülő zsír ízesíti a húst, és csodálatos sárga szaft lesz belőle. Akkor az igazi, ha a hús egy éjszakát érik a fűszerekben. Egy klasszikus békebeli recept.recept melegétel főétel kacsa mell ropogós sült húsétel

Kacsamell pecsenye

Tovább


Tejben sült kacsamell-csíkok

Véletlenül egészen különleges húst sikerült vennem. Azt hittem, egy csomag filézett kacsamellet vásároltam, de kiderült, hogy nem egész mellek voltak. A csomagban csak a mellizomnak a legfinomabb részét, a mellcsont melletti ujjnyi vastag izomkötegeket találtam. Ekkor néztem meg jobban a csomagolást: bizony ez kacsa belső mellfilé.
Ez rögtön be is indította a fantáziámat, és az egyszerű sült kacsamell receptet félretéve, egy izgalmasabb, ehhez jobban illőt vettem elő.recept főétel melegétel húsétel kacsa mell filé tej paprika

Tejben sült kacsamell-csíkok

Tovább


Tökéletes sült kacsacomb

Vöröslő fényes hús, ropogós bőr, fűszeres szaft, mennyei illat. A frissen sült ropogós kacsasültnek kevés párja van a világon. Igazi ízorgia, a klasszikus konyha mesterdarabja. Elkészítése nem bonyolult, de egy kis odafigyelést kíván. Az eredményért azonban megéri foglalkozni vele. Bármilyen társaságban tesszük az asztalra, garantált a siker.

Tökéletes sült kacsacomb

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.