Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tájképek kajából

A Londonban élő Carl Warner fotográfus egészen különleges tájképeket készít: A táj apró ételdarabokból áll. A kenyérhegyekhez felvágott utak vezetnek, a brokkolifák alatt sajtház lapul. Az alapanyag ellenére meglepően élethű alkotások kerülnek a fényképezőgép elé.

Tovább


Pizza művészet

A glasgowi vendéglős, Domenico Crolla nem hétköznapi pizzákat árul. Hírességek képét formázza mag sajtból és paradicsomszószból.

Tovább


Elképesztő csoki mozgókép

Ez nagyon durva. Csokoládéból készített apró figurák egy kör alakú tálcán. De amikor a tálca elég gyorsan pörög, döbbenetes a látvány. Sajnos a videó gyenge minőségű, mert a forgás a kamerát is megtréfálja.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhatezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   A földdel vált egyenlővé

Napi videó:   Két idióta tűzugrást játszik

Napi fotó:  Egy műtét olyan unalmas

(via youtube)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


12 tökéletes reggeli

12 érv, hogy miért érdemes reggel felkelni:

Tovább


Ehető ruhák

Koreai képzőművész Yeonju Sung élelmiszerekből tervezett és alkotott meg ehető ruhákat. A kollekció alapanyagai között olyanokat találunk, mint paradicsom, banán, padlizsán, újhagyma, fehér retek, stb.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.