Abszolút egydolláros kávézó

Tapéta helyett minden felületet egydolláros bankjegyek borítanak. Kívül-belül.dizájn kávézó dollár tapéta egydolláros

Tovább


Bagoly kávézó

Őrület Japánban. Hosszú sorban állnak, hogy bejussanak.dizájn japán kávézó bagoly

Tovább


Almás fogások

Nem, ezek nem receptek. Az Apple kaliforniai központjának alkalmazottai ezek között a fogások között választhattak egyik nap. A Cafe Mac kínálata természetesen ingyenes a dolgozóknak.

Tovább


Pikatsu Cafe

Különleges kávézó nyílt meg Japánban, Tokióban, A Pikatsu XY Movi kiállítás keretében. A Kávézóban Pikatsu-témájú ételeket lehet választani. A kávézó csak augusztus 31-ig lesz nyitva.

Tovább


Kávézó a felhők felett

A világ egyik legszebb kávézója Japánban, Hokkaidó szigetén található. Szépségét nem az épületnek, a belső dizájnnak köszönheti. Az Unkai-terasz meglehetősen puritán, mégis nem véletlenül lett népszerű. A terasz egy magas hegy tetején van, gyakran a felhőhatár felett. Ezért a teraszon üldögélők fantasztikus látványban részesülnek: A felhők úgy folynak alattuk, mintha egy folyó. Ha ezt egy színes naplemente idején nézzük, az maga a csoda.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.