Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Óriás japán kaják

Már a felkelő nap országot is utolérte a gigantikus adagok mániája. Zabálj addig amíg bele nem halsz. Vagy fel nem adod. De aztán fizesd ki a nagycsaládnak is elég kaját.

Tovább


Harapnál egy szexi barackot?

A kínai Qixi fesztivál egy hasonló ünnep, mint errefelé a Valentin-nap. De úgy látszik, nem feltétlenül annyira romantikus ez az alkalom. Élelmes vállalkozók a legmeglepőbb módon próbálnak pénzt csinálni. Például ennek a dobozkának a gyártója apró bugyikat húz a barackokra. Mindezért horribilis pénzt 498 jüant, kb. 18 000 forintot kérnek.

Tovább


Pikatsu Cafe

Különleges kávézó nyílt meg Japánban, Tokióban, A Pikatsu XY Movi kiállítás keretében. A Kávézóban Pikatsu-témájú ételeket lehet választani. A kávézó csak augusztus 31-ig lesz nyitva.

Tovább


A világ legdrágább szőlője

550 ezer jenért (1 millió 230 ezer forint) kelt el egyetlen fürt.

Tovább


Kávézó a felhők felett

A világ egyik legszebb kávézója Japánban, Hokkaidó szigetén található. Szépségét nem az épületnek, a belső dizájnnak köszönheti. Az Unkai-terasz meglehetősen puritán, mégis nem véletlenül lett népszerű. A terasz egy magas hegy tetején van, gyakran a felhőhatár felett. Ezért a teraszon üldögélők fantasztikus látványban részesülnek: A felhők úgy folynak alattuk, mintha egy folyó. Ha ezt egy színes naplemente idején nézzük, az maga a csoda.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.