Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Street Food: Korea

Omlett-burger.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Street food korea omlett burger hamburger

(via youtube)

Tovább


Legdrágább hamburger

Mindig van jelentkező, ha mások sok pénzét akarják elkölteni. Különösen akkor, ha a kuncsaftnak mindegy, csak drága legyen. A világ legdrágább hamburgeréért Hollandiáig kell utazni. A Hágában dolgozó Diego Buik Csekély 2050 eurót kér mesterművéért. A zsemlébe többféle drága halat, húst, fehér szarvasgombát, kaviárt és sajtot rak. Végül beborítja ehető aranyfóliával.dizájn hamburger legdrágább hollandia arany

Tovább


Hamburger torta

Egy komplett menü sült krumplival, ketchuppal, és mindez természetesen csak látszat, ez egy sütemény.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Az amerikai vasút hőskora
Macskaőrség:  Macska és gyerek 3
Napi videó:  
Tom Cruise nagy zuhanása  
Napi fotó:
Kilátás az ebédlőből

videó sütemény torta hamburger

videó sütemény torta hamburger

Tovább


Hétvégi dizájn: Fekete békacombos hamburger

Erre vajon ki a célcsoport?

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee: A szerelem örök

Macskaőrség: Kutya és macska

Napi videó: Octopus, a csodatraktor

Toochee-fotó: Egyszerűen tökéletes 

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A feketénél is feketébb hamburger

A japán Burger Kingek heti szenzációja a Fekete hamburger. Sok média úgy tálalja, mintha ez valami hú de eredeti ötlet lenne, de már két évvel ezelőtt is (először a McDonalds, majd a Burger King) volt egy ilyen akció japánban. sőt a tavalyi budapesti "Hamburger day"-en is bemutattak egy fekete hamburgert. De most még feketébb lett, rádobtak még egy (stílszerűen szenes) lapáttal.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.