Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mediterrán töltött kenyérke

Gyorsan és könnyen elkészíthető finomság. Melegen szeretem a legjobban, de hidegen is kiváló. Pompás megoldás a maradék sült hús felhasználására, a töltelék összetevői és arányai ízlésünk szerint változtatható. Tökéletesen alkalmas egy kirándulásra is. Nemcsak kitűnő vacsora, de a gyerek ragaszkodik hozzá, hogy ezt adjak neki az iskolába tízóraira.

Mediterrán töltött kenyérkerecept tészta kenyérke töltött mediterrán hús zöldség pizzaszósz

Tovább


Sült húsgombócok cukkini gyűrűben

Augusztusban és szeptemberben rendszeresen készül valamilyen cukkini fogás. Most egy igen finom receptet mutatok nektek, amelyben valójában nem is a cukkini dominál.recept főétel húsétel melegétel gombóc sült cukkini bacon

Sült húsgombócok cukkini gyűrűben

Tovább


Kecskesajtos csirkemell-zseb

Egy igazi ínyenc fogás. Elkészítése nem túl bonyolult, de látványos, és rendkívül finom.recept főétel húsétel csirkemell zseb kolbász kecskesajt

Kecskesajtos csirkemell-zseb

Tovább


Pikáns csirkemell-csigák

Ez a recept egész érdekesen született. Közeledett fiam névnapja, és nálunk tradíció, hogy az ünnepelt választja ki az az ebéd menüsorát. Fiam először tanácstalan volt, ezért ajánlottam neki két olyan fogást, amiről tudtam, hogy a kedvence: sajttal és sonkával töltött csirkemell, illetve fűszeres gombás húsfalatok. Azt válaszolta, hogy legyen fűszeres gombás húsfalatok. De a húsfalatok legyenek sajttal és sonkával töltve. Bár a fiam poénnak szánta, ennyi elég ahhoz hogy beinduljon az agy.

Pikáns csirkemell-csigákrecept főétel melegétel húsétel csirkemell sonka sajt gomba

Tovább


Legédesebb kenguru

Életnagyságú és cukorka borítja. A hatalmas csokitojásból ítélve különleges ausztrál húsvéti meglepetés.dizájn kenguru cukorka húsvét

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.