Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mézes-almás pite

Ez egy amerikai stílusú recept, amely egyszerű és viszonylag gyorsan elkészíthető. A cukor helyettesítése miatt nem csak egészségesebb, de egy kis pikáns mézes aromát is kap.

recept sütemény pite amerikai puding almás alma méz fahéj

Mézes-almás pite

Tovább


Fahéjas csiga

Egy isteni recept, amelyből nem a megszokott vékony ropogós, kissé száraz csiga lesz, hanem egy vastag foszlós, hihetetlenül puha finomság.recept tészta csiga fahéjas

Fahéjas csiga:

Tovább


Héjában sült burgonya gazdagon

Hajdanában a szegények eledele volt a héjában sült krumpli, ma a reformkonyha egyik kedvence. Lehet egyszerűen csak önmagában ennyi, kevés sóval és vajjal (esetleg pecsenyezsírral) fenséges. Tökéletes köret sültek mellé, kerti sütögetés esetén szinte elengedhetetlen.

De ezt az egyszerű ételt is el lehet túlozni, pont annyira, hogy a tökéletességig fokozzuk. recept köret egytáétel sült melegétel burgonya krumpli héjában sült bacon tejföl hagyma sajt

Héjában sült burgonya gazdagon

Tovább


Falhoz tapasztott kókuszdió

Egy egészen különleges és egyedi méhészkedés.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(via youtube)méhészkedés fal kókusz héj

Tovább


Almás kelt palacsinta

Mi magyarok ragaszkodunk a megszokott lapos kis palacsintánkhoz, bár az utóbbi években népszerű lett az amerikai változat is. Ez a recept egy újabb változat, vastag, ruganyos pihekönnyű palacsinta.recept főétel tészta palacsinta almás kelt fahéj

Almás kelt palacsinta

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.