Így kell a tortagyertyát eloltani

Te sem szereted a nállal fröcskölt szülinapi tortákat? Ez a férfi sem, ezért megmutatja, hogyan kell fújás és nyál nélkül eloltani a gyertyákat.
 

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Hatalmas állatok  
Macskaőrség: Dühös macskák 4   
Napi videó:  
101 páros szaltó  
Napi fotó:
Ez a fej...

(Via youtube)videó torta gyertya fújás

videó torta gyertya fújás

Tovább


Hétvégi dizájn: férfias torta

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   30 centis szögek szobrásza

Napi videó:  Csúzliból kilőve

Napi fotó: Homokvár

Macskaőrség:  Macska és gyerek

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Egyszerű ünnepi asztaldísz

10 perc alatt elkészíthető, egyszerűen elegáns asztaldísz.

Nem kell hozzá más, csak néhány talpas pohár (sörös, boros), gyertya, toboz, vékony szalagból masni, sminkeltávolító korong,  egy kis flakonos műhó, és egy gyöngysor. Az elkészítés adja magát. 

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonháromezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   2013 legjobb állatkölyök-fotói

Napi videó:   Robbanó karácsonyfa

Napi fotó:  Karácsonyi ajándék, avagy jól kiképzett kutya

Macskaőrség:   Karácsonyi macskák

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Legkirályabb tortagyertya

Le a kalappal az előtt, aki kitalálta.

Valaki írta, hogy "Á, ez csak animáció". Hát nem. az animált kép egy  videó alapján készült. Közben megtaláltam a termégvideót is, és kiderült mégsem akkora királyság. Azon már jól látszik, hogy az egész szerkezet műanyagból van és ráadásul képeslaphangon elcsipogja, hogy  "Happy Birthday To You".

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenhétezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   Autók a német árvízben

Napi videó:   Ennyire könnyű becsapni a szemünket

Napi fotó:  Időtálló a tetoválás?

(via wot)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.