Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Körtés gratin

Burgonya és körte, mindig jól működik együtt. Használjuk ezt a fenséges őszi gyümölcsöt egy gratin köretbe is. Egyetlen fontos szempont, hogy kemény körtéket használjunk. Az egyszerű krumpliból így olyan finomság, aminek nem lehet ellenállni. Ahogy együtt megpárolódnak a fűszeres tejszínben, az valami csoda. recept főétel melegétel köret gratin krumpli körte

Körtés gratin

Tovább


Csicsókás burgonya gratin

Egyszerűen nem tudok betelni ezzel a körettel. Az egyszerű krumpliból olyan fenséges csoda lesz, amit szinte képtelenség abbahagyni. Most a másik, méltatlanul mellőzött kedvencemmel készítettem el. Tavasszal még marad ebből a furcsán dudoros, enyhén dió ízű gumóból. Állagában és ízében is tökéletesen harmonizálnak egymással. Ahogy együtt megpárolódnak a fűszeres tejszínben, az isteni.recept főétel melegétel köret gratin krumpli burgonya csicsóka

Tovább


Burgonya gratin

Ha létezik a köreteknek toplistája, biztos, hogy a burgonya gratin dobogós helyen végez. A tejszínben megpárolódó krumplinak fenséges íze van, amit tovább fokoz a fokhagyma és a szerecsendió összetéveszthetetlen aromája. Annyira finom, hogy önálló egytálételként is megállja a helyét. Tökéletes köret sültek és vagdaltak mellé. Számtalan módon el lehet készíteni, nálam ez az alaprecept.
recept főétel melegétel köret burgonya krumpli gratin egytálétel

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.