Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Gorgonzolás Chicche

A Gnocchi mint étel egy igen ősi forma, amelyek kicsiny és gömbölyded formájúak, általában gabonalisztet, burgonyát, száraz kenyeret, gumós és más zöldségeket tartalmaznak. Olaszországban a Gnocchi di patate, azaz a krumplis gnocchi a legismertebb. Egy nagyon kedvelt fogássá vált 1880-tól amikor megjelent az európai piacokon az Amerikában termett burgonya. Miután felfutott a helyi termesztés, egy mindenki számára elérhető ízletes étellé vált.

A nagyobb méretű gnocchi kisebb testvére a chicche (ejtsd kikke). Apró golyócskák, körülbelül csicseriborsó méretűek. Nagy testvéréhez hasonlóan használható. Most egy isteni pikáns verzióját mutatom meg. Gyors egyszerű recept.

A gorgonzola nagy kedvencem: a kékpenészes és a camembert jellegű sajtok legjobb tulajdonságait egyesíti. Egy tökéletes ízkavalkád, amelyből fantasztikus mártást lehet készíteni.

recept főétel tészta melegétel chicche gnocci gorgonzola

Gorgonzolás Chicche

Tovább


Cordon Gorgon

Egy igazi ízkavalkád, amely feldobja a legnépszerűbb ételünket. Az egyik nagy kedvencem a gorgonzola sajt. Ez a tehéntejből készült olasz finomság számomra egyesíti a kéksajtok erős aromáját a Brie-sajtok könnyed lágyságával. A hét végén megleptem magammal egy darabbal, és hirtelen beugrott, ezzel töltöm meg a rántott húst. Óriás erőfeszítéssel letéptem magam a sajtról, és sikerült egy darabot átmentenem a főzéshez. Nevet is kellett neki adni, így lett Cordon Gorgon.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.