Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fotószakács: Török pecsenye

Egyszer egy török élelmiszer boltban vásárolgattam, amikor rábukkantam az ő gyros fűszer-keverékükre. (Gondolom eredetileg döner kebab keverék lenne, de már alkalmazkodtak Magyarországhoz, itt minden gyros.) Megtetszett, hogy teljesen más az illata, mint a görög keveréké. Vettem néhány dekával, és ezt az egyszerű ételt találtam ki. 20 perc alatt elkészíthető, egyszerű, és olcsó.

Török pecsenye

Hozzávalók:

Tovább


Fotószakács: Egy tökéletes fürjtojásos szendvics

Egy tökéletes recept lépésről lépésre:

Tovább


Tájképek kajából

A Londonban élő Carl Warner fotográfus egészen különleges tájképeket készít: A táj apró ételdarabokból áll. A kenyérhegyekhez felvágott utak vezetnek, a brokkolifák alatt sajtház lapul. Az alapanyag ellenére meglepően élethű alkotások kerülnek a fényképezőgép elé.

Tovább


Ezért rúgták ki

Japánban egy Burger King alkalmazott néhány fotót posztolt. Kirúgták érte.

Tovább


Mintha Darth Vader fénykarddal tálalna

Egy new yorki művész, Beth Galton furcsa módon fényképezte le az ételeket. Mintha kettécsapta volna egy borotvaéles pengével.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.