Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: agyvelő reggelire

Halloween reggeli

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:    Az egyensúly művészete

Napi videó:   A világ legnagyobb tűzijáték bombája

Napi fotó:  Ma ki mit hagyott otthon?

Macskaőrség:  Ablakmosó macska 2.

(via)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Gyümölcs jégkrém

Nyáron a gyerekek folyamatosan fagyiért, jégkrémért nyúzzák a szülőket. Szívünk szerint teletömnénk őket édességgel, de a józan eszünk nem engedi, hogy ennyi cukrot tömjünk beléjük. A tejszínes, zsíros, csupa kalória jégkrém helyett csináljunk nekik valami egészségesebbet.

Régóta lehet már kapni olyan öntőformákat, amelyekkel otthon is készíthetünk jégkrémet. Ezek ráadásul praktikusak is, mert az öntőforma teteje egy olyan nyél is egyúttal, amelyről nem csöpög le könnyen az olvadó jégkrém.

 

Akkor a legegészségesebb a jégkrém, ha tisztán gyümölcsből van. Nem kell mást tenni, mint a megtisztított gyümölcsöt turmixszoljuk le, és öntsük a formába. Ha többfélét öntünk egymásra, szép réteges jégkrémet kapunk. Ez például banánból, sárgabarackból, és nektarinból készült. Elegánsabb lett volna, ha középre rakom a banánt, de majd legközelebb.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Határtalan szeretet

Napi videó:   Csobbanás Marokkóban

Napi fotó:  A stílus maga az ember

Macskaőrség:   Macska az ablakban

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Ezt vajon hogy csinálják?

Tudod, hogy készül az a sok furcsa formája tészta? Most megnézheted, hogy készül néhány.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Felmelegedés után

Napi videó:   Nem akarok veled inni!

Napi fotó:  "Cseszd meg Edison"

Macskaőrség:   Napi macskák 5.  

(via itt)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


A nagy gyümölcs-összeesküvés

Tudod, hogy amikor besétálsz egy multiba, és gyümölcsöt rendelsz valójában mit kapsz? Ha elolvasod, leesik az állad. Vegyi anyagok tucatjai fogják próbára tenni a szervezeted, ha ezt megeszed. És minderről a termelők és a szállítók tehetnek.

Például szeretnél vásárolni egy fürt banánt. De valójában mit rejt a héja? Tudod, mennyire veszélyesek az erős savak. Gondoltad volna, hogy egy átlagos banánban kimutattak glutaminsavat, aszparaginsavat, de még mirisztinsavat is. Emellett találtak hisztidint, leucint, sőt szerint és glicint is. És ezzel még a vegyi anyagok listája korántsem teljes. Mit keresnek benne olyan "E" betűs anyagok, mint az E-300, E-306, E-515? És az tudod, hogy az a szép sárga banán E-101-től és E-106-tól lesz sárga? És hogy ez a vegyi bomba szét ne hulljon, E-460 tartja össze.

Tovább


Vasaló-barbeque

Különleges performansszal várta Thomas Mailaender a "La cuisine" nevű művészeti és dizájn központban megrendezett kiállítás megnyítóján a vendégeket. Az apró hús-nyársakat felfordított vasalók lapját sütötte meg.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.