Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vajas-fokhagymás kenyérrúd

Az egyik kedvenc bűnös szenvedélyem a friss meleg kenyér. Az egyik legjobb falat, aminek képtelenség ellenállni, a forró fokhagymás vajas kenyér. Természetesen nem megkenve, a fokhagymás vaj a belsejébe kerül.recept tészta kenyér vajas fokhagymás

Vajas-fokhagymás kenyérrúd

Tovább


Füstös saláta

Ennél kevés egyszerűbb saláta létezik, mégis egészen elképesztő íze van. Amikor először hozott nekem egy barátom, egészen elvarázsolt az íze. Az édessége, füstössége a fokhagymával olyan csodás harmóniában egyesül, hogy szinte lehetetlen abbahagyni. Egyszerűsége ellenére azóta töretlen nálunk a népszerűsége, nem is érdemes dupla mennyiségnél kevesebbet csinálni.

recept saláta répa füstölt sajt fokhagyma

Füstös saláta

Tovább


Fokhagymás kenyér

Egy omlós, puha, fehér kenyér, amely a fokhagymás vajtól egészen fantasztikus aromát kap. Nem is kell hozzá semmi, csak letörünk belőle egy darabot és elmajszoljuk.

recept kenyér fokhagymás

Fokhagymás kenyér

Tovább


Pikáns tejszínes szelet

A tejszín és a fokhagyma egy csodás páros. Fenséges, telt, pikáns íz. Ha a benne párolódó hússal csinálunk agy kis trükköt ezt a hatást még fokozni lehet. Egy egyszerű, gyors, mégis fenséges étel.

főétel melegétel húsétel sertés tejszín fokhagyma paprika

Pikáns tejszínes szelet

Tovább


Lehet, hogy rosszul pucoljuk a fokhagymát

Erre a videóra kattant rá az internet.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

videó fokhagyma tisztítás pucolás trükk hack

(via youtube)

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.