Vetített esküvői torta

Az esküvői torták új, látványos nemzedéke. A felszíne világos viszonylag egyszerű, de projektorokkal rendkívül látványos show-t vetítenek rá. Utcai fényfestészet, csak kicsiben. Statikusság helyett vizuális élmény.

Tovább


Hétvégi dizájn: Esküvői pezsgőspohár

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonhatezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   A könyvsebész

Napi videó:  Hajszálra a többszörös lábtöréstől

Napi fotó: Ez az enyém???!!!

Macskaőrség: Adj egy ötöst, cicus!

(via amazon)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Epres esküvői torták

A torta nem csak ízében lehet epres, hanem díszítésében is. Az esküvői torták külön fejezetet érdemelnek a cukrászatban, hiszen itt a díszítés szinte fontosabb, mint a torta íze. Ezeknek az esküvői tortáknak a díszítésére használtak epret, és egészen különleges módon használták fel a gyümölcsöt.

Tovább


Hétvégi dizájn: Esküvői köszöntőpohár

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Kicsi dolgok, de mind működik

Napi videó:   Boldog kutyák Ausztráliában

Napi fotó:  Ez most úszik vagy repül

Macskaőrség:   Heten, mint a gonoszok

(via amazon)

Tovább


Esküvő a McDonaldsban

Egyszerűen bizarr ötlet, vagy csak rossz vicc? De az biztos, hogy gasztronómiai rémálom. Pedig világszerte egyre többen tartják McDonalds étteremben esküvőjüket.

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.