Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Portrék a tányérodon

Jolanda Stokkermans Koerselben, egy kis belgiumi faluban él, két gyermekével és két Jack Russell kutyájával. Néhány évvel ezelőtt Jolanda elkezdett könnyű recepteket készíteni és fényképeket készíteni róluk. A tányérjain azonban nem ételeket, hanem híres színészek, pompás virágok és imádnivaló állatok láthatunk. Jolanda, más néven De Meal Prepper, ehető képeket készít. Néhány különleges alkotása.dizájn ehető portré

Tovább


Állatok a tányérodban

Egy Belgiumban élő anyuka művészetté fejlesztette a tálalást. A tányéron készülő művei szigorúan ehető részekből készültek.dizájn tányér ehető kép művészet

Tovább


Állatok a tányéron

Jolanda Stokkermans Koerselben, egy kis belgiumi faluban él, két gyermekével és két Jack Russell kutyájával. Nagyjából egy évvel ezelőtt Jolanda elkezdett könnyű recepteket készíteni és fényképeket készíteni róluk. A tányérjain azonban nem ételeket, hanem híres színészek, pompás virágok és imádnivaló állatok képét láthatjuk. Jolanda, más néven De Meal Prepper, ehető képeket készít. Néhány különleges alkotása.

Tovább


Sütikarácsonyfák

Ehető asztaldíszek.dizájn karácsonyfa ehető asztaldísz

Tovább


Vizes palack helyett ehető víz

Ebben az évben a londoni maraton óriási változást hozott a vízosztásban.

dizájn csomagolás víz palack tasak ehető lebomló

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.