Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Texasi zöldséges-rizses sertéshús

Egy Tex-Mex stílusú fogás, de magyar konyhához nagyon közelálló ízvilág. Egy gazdag egytálétel, erős fűszerezéssel, és sok finom zöldséggel.

Recept főétel melegétel egytálétel hús rizs sertés zöldség texas mexikó

Texasi zöldséges-rizses sertés

Tovább


Mustáros rakott tarja

A sertéstarja sokak által kedvelt húsfajta, fokhagymás sültek, és a kerti sütögetések elmaradhatatlan kelléke. De nem csak sütve finom, zöldségek között fekve, fűszeres pácban párolódva csodás egytálételt kapunk. A zöldségek gőzében a hús olyan puhára párolódik, hogy villánk alatt egyszerűen szétomlik, miközben a húsról lekerülő fűszerek a zöldségek ízét gazdagítják. Könnyen elkészíthető, és egyszerűségében rejlik nagyszerűsége.recept főétel melegétel húsétel egytálétel tarja krumpli hagyma pác

Mustáros rakott tarja

Tovább


Csőben sült zöldséges tőkehal

Szeretem az olyan fogásokat ahol a köret és a hús együtt készül. Az ilyen egytálételek összetevői ízükkel egymást gazdagítják. A zöldségek felszívják a húsból felszabaduló zsírokat, húslevet, íz aromákat, miközben ők maguk fűszerezik a húst. A végeredmény teljesen más lesz, mintha külön-külön készülnének el.recept főétel melegétel egytálétel csőben sült hal zöldség besamel

Csőben sült zöldséges tőkehal

Tovább


Burgonya gratin

Ha létezik a köreteknek toplistája, biztos, hogy a burgonya gratin dobogós helyen végez. A tejszínben megpárolódó krumplinak fenséges íze van, amit tovább fokoz a fokhagyma és a szerecsendió összetéveszthetetlen aromája. Annyira finom, hogy önálló egytálételként is megállja a helyét. Tökéletes köret sültek és vagdaltak mellé. Számtalan módon el lehet készíteni, nálam ez az alaprecept.
recept főétel melegétel köret burgonya krumpli gratin egytálétel

Tovább


Mexikói színes köret

Az a recept tulajdonképpen egy gazdag köret, de önálló fogásként, egytálételnek is kitűnő. Színes, látványos, és mindemellett nagyon finom. Ráadásul gyorsan elkészül.

Mexikói színes köret:

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.