Abszolút egydolláros kávézó

Tapéta helyett minden felületet egydolláros bankjegyek borítanak. Kívül-belül.dizájn kávézó dollár tapéta egydolláros

Tovább


500 dolláros turmix

A los angelesi Powder room nevű bár elkészített egy ötszáz dolláros turmixot. Ebben a tej mellett találunk ehető arany levelet, a legfinomabb belga csokoládét, válogatott likőröket, és - hogy ennyire drágán lehessen adni a gazdag és sznob idiótáknak - egy 190 dolláros Swarovski Nirvana Mountain gyűrűt. Egészségükre.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a a több mint huszonkétezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:   Hópihék, ahogy még nem láttad

Napi videó:   Fekete eső Szicíliában

Napi fotó:  Kérsz egy mogyit?

Macskaőrség:   Cicc, Cicc!

(via latimes)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.