Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Zselé csodák

Az Ausztráliában élő Siew Hengnél 2017-ben mellrákot diagnosztizáltak. A kreatív hölgy a betegsége idején kezdett el zselétortákkal foglalkozni. A süteményeket először ápolói és orvosai kapták ajándékba. Ahogy készültek a torták, egyik a másik után egyre csodálatosabb műalkotások kerültek ki a kezéből. A hölgy szerencsésen meggyógyult, és ma már saját boltjában árulja varázslatos süteményeit.dizájn törta sütemény zselé virák

Tovább


Grillezés kimaxolva

Mit lehet kezdeni egy Pratt & Whitney PW2000 Series 757 hajtóművel? Készítsünk belőle giga grillezőt. Na jó, ne a hajtómű lángjánál sütögessünk, de így is nagyon király darab lesz. Ha befér a kertbe.dizájn BBQ grill repülőgép hajtómű

Tovább


Állatok a tányéron

Jolanda Stokkermans Koerselben, egy kis belgiumi faluban él, két gyermekével és két Jack Russell kutyájával. Nagyjából egy évvel ezelőtt Jolanda elkezdett könnyű recepteket készíteni és fényképeket készíteni róluk. A tányérjain azonban nem ételeket, hanem híres színészek, pompás virágok és imádnivaló állatok képét láthatjuk. Jolanda, más néven De Meal Prepper, ehető képeket készít. Néhány különleges alkotása.dizájn tányér állat

Tovább


Bögre dizájn

Vajon milyen finomságot rejthet egy ilyen bögre?dizájn bögre

Tovább


A halál csoki-angyala

Birminghamban él egy csokoládészobrász hölgy. Ezen belül elsősorban az ijesztő, sőt rémisztő alkotásokra specializálódott. Megrendelői kifejezetten ezért fordulnak hozzá.

Egyik érdekes megrendelő a helyi alternatív temetkezési vállalkozó volt. A vállalkozás megindulásának egy éves évfordulója alkalmából partit rendezett, erre rendelte meg a halál angyalát.

A Halál angyala egy koponya, nagy szárnyakkal, és teljes egészben csokoládéból.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.