Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

3 Michelin csillagos sushi

A Sukiyabashi Jiro Tokió három Michelin-csillaggal büszkélkedő sushi étterme. Egy étkezés 21 fogásból áll, de 19 perc alatt végzel vele. Az ára 380 dollár, vagyis több mint 85 000 forint. A teljes menü:

A séf/tulajdonos, a 86 éves Jiro Ono.


Az étlap

Karei:

Tovább


Koponya-pohár

Ebbe bármit töltesz, ahogy kinéz, az királyság.

Tovább


Étel-térképek

Az új-zélandi művész Henry Hargreaves a new-yorki Caitlin Levin stylisttal gyönyörű térképeket alkotott. A térkép kialakításához az adott országra és helyekre legjellemzőbb élelmiszereket használták fel. Olyan finomságokból rakta ki az egyes országok térképét, amelyek a legismertebbek az adott helyen.

"Ezek a térképek azt mutatják, hogy az ételek hogyan utazták körbe a Földet, miközben az adott ország kultúrájának a részévé váltak" - mondta Hargreaves.

Tovább


Torta, ami nem látszik tortának

Kinek és milyen alkalomból csinálnak ilyen tortákat?

Tovább


Kannás bor okostelefon módra

Nem olyan gyors mint Jézus, de három nap alatt bor csinál a vízből.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.