Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ötperces hidegkonyha - kéksajtos-diós tojáskrém

A tojásból nem csak egyszerű, megszokott krém készíthető, Egy kis ötlettel meg lehet változtatni a receptet, és az étel ízét. Egy finom és egyszerű szendvicskrém, ami pár perc alatt elkészül.

Kéksajtos-diós tojáskrém

Tovább


Hamis kínai dió

Az még érthető, hogy a Dejó napraforgómagból készül, de hogy a héjasat is hamisítják.

Február 15-én Li úr vásárolt 2,5 kiló diót egy utcai árustól Csengcsou városában, Henan tartományban. Miután hazaért, és feltörte a diókat, egy részében betondarabokat talált. A nagyobb profit érdekében az eladó összegyűjtötte azokat a diókat, amelyeknek szépen kettévált a héja. Kiszedte a dióbelet, és betondarabot rakott a helyére. Hogy ne zörögjön a beton papírba csomagolta. Ezután a két felet összeragasztotta.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel tizennégyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Mai blog:   24 karátos aranyozott szivar

Napi videó:   Féktelenül boldog kutya

Napi fotó:  Az észak-koreai tábornokok krémje

(via ministryoftofu)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Nutellás gombóc

Nem ajánlom kipróbálását, függőséget okoz!!

Egy-két évvel ezelőtt ettem konyhakész csokis gombócot, az adta az ötletet. A tésztájában nincs semmi extra, a szokásos gombóc tészta. A tölteléket variáltam.

 Egy kanál mogyorókrém

 

Egy kanál mogyorókrém pörkölt mogyoróval

 

Egy kanál mogyorókrém csokipasztillákkal

 

Egy kanál mogyorókrém egy fél dióval

 

Tálaláskor

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenegyezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Karácsonyi fények Gangnam stílusban

Napi videó:   Hanyatt esik a pingvin

Napi fotó:  Nem semmi pilóta

 

Tovább


Könnyű őszi ebéd

Rengeteg őszi gyümölcs és termést hozott az ősz. Ideje egy kis könnyű alapozó diétának az ünnepek előtt. Tápláló, egészséges, mégis könnyű és finom.

körte, szőlő, dió, és mogyoró

És valami izgalmas, kísérőnek:

Néhány szelet füstölt sajt

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tízezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már?

Mai blog:   Titokzatos körök a tenger fenekén

Napi videó:   Minden álma valóra vált...

Napi fotó:  Átsétálnál alatta?

Tovább

12345
»

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.