Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Napsütötte grillcsirke

Minek a sütő ,ha van pár száz zsebtükröd. Egy thaiföldi szakács az utcán süti a csirkét egy maga építette szolársütőben. Ezt bárki felépítheti a kertjében. A napenergiát kis tükrök verik a sütőfelületre, és a villanyórát sem pörgeti a sütő.dizájn sütő napenergia solár csirke

dizájn sütő napenergia solár csirkedizájn sütő napenergia solár csirkedizájn sütő napenergia solár csirke

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel nyolcvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

dizájn sütő napenergia solár csirke

Tovább


Görög tésztabatyu

Rajongok mindenféle töltött tésztáért, legyen az édes vagy sós. Ez a recept az egyik nagy kedvencem, gyakran készítjük, viszonylag gyorsan elkészül, egyszerűségébe is páratlanul finom. A görögös tölteléket ízlés szerinti arányban változtathatjuk.recept tészta görög gyros táska csirke zöldség

Görög tésztabatyu

Tovább


Sokszínű rakott csirke

Már nálunk is megjelentek a különböző színű sárgarépák. Lehet kapni, fehéret sárgát, vöröset és lilát is. Ez a színkavalkád adott ötletet egy ételhez.recept főétel melegétel húsétel csirke bacon répa burgonya krumpli

Sokszínű rakott csirke

Tovább


Vásári csirke

Vásári forgatagban jártunk, szeretem a klasszikus lacikonyhát, a mozgó kifőzdéket, a finom húst kínáló sütödéket. Egyiknél egy fűszeres, igazi magyaros fogásra bukkantam, semmi extra nincs benne, csak egyszerűen tökéletesen van összeállítva. Nem volt nehéz összeállítani a receptet.

recept főétel húsétel csirke kolbász paprika

Vásári csirke

Tovább


Gombás-mustáros csirkecomb

Egy egyszerűségében is fantasztikus csirke, amelynek különleges ízét az a kevés hozzáadott mustár adja. Elkészítése gyors, könnyű és olcsó.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.