Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rozmaringos parázsburgonya fokhagymás tejföllel

Az egyszerűség tökéletessége. Nagy nyári kedvencem a parázsburgonya. Ez az egyik legegyszerűbb recept, mégis a maga nemében maga a tökély. Remek köret, de akkor a legjobb, ha egy tányérra halmozzuk, mellé csapjuk a tejfölt, és kiülünk a teraszra a meleg nyári alkonyatba, és élvezzük a pillanatot. Vagy csak rakd az asztal közepére a két tálat, és a barátokkal - csak úgy kézzel - eleszegetitek.

Rozmaringos parázsburgonya fokhagymás tejföllelRecept melegétel főétel köret parázsburgonya

Tovább


Mustáros-csirkés parázsburgonya

Imádom a parázsburgonyát. Ez az apró újkrumpli, amit csak megmosni kell, és egy kicsit átdörgölni, és már használható is. Egy darab egy falat, és olyan jól mutatnak a tányéron az apró golyók. Tökéletesen alkalmas arra, hogy egytálételeket készítsünk belőle. Egy könnyen elkészíthető, ízletes recept.recept főétel melegétel újburgonya parázsburgonya csirke mustár hagyma

Mustáros-csirkés parázsburgonya

Tovább


Tarjás újburgonya

Nem könnyű, nem diétás, de nyári és nagyon finom.

Tarjás újburgonyarecept főétel melegétel újburgonya főtt tarja

Tovább


Burgonya gratin

Ha létezik a köreteknek toplistája, biztos, hogy a burgonya gratin dobogós helyen végez. A tejszínben megpárolódó krumplinak fenséges íze van, amit tovább fokoz a fokhagyma és a szerecsendió összetéveszthetetlen aromája. Annyira finom, hogy önálló egytálételként is megállja a helyét. Tökéletes köret sültek és vagdaltak mellé. Számtalan módon el lehet készíteni, nálam ez az alaprecept.
recept főétel melegétel köret burgonya krumpli gratin egytálétel

Tovább


Hagymás burgonyapárnácska

A jóféle pörköltekhez, ragukhoz sokkal jobban szeretem a már megszokott tört vagy hagymás burgonyánál a különböző burgonya alapú kroketteket, fánkokat. Szebb, elegánsabb, és nem mellékesen mennyivel finomabb. Ez a recept a hagyományos, klasszikus burgonyafánk egy fűszeresebb, kicsit ízesebb, izgalmasabb változata. És hogy mivel ettem párnácskákat a hétvégén? Pénteken megismerhetitek a receptet.

recept főétel melegétel köret burgonya fánk

Hagymás burgonyapárnácska

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.