Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Banán és tojás

Thaiföld egyik népszerű utcai étkezdéje.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a közel kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

(Via)
 

Tovább


Banánevés egy másodperc alatt

A teljesítményt el kell ismerni.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mitn kilencvenezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

banán  evés rekod másodperc

(via youtube)

Tovább


Banános almakrémleves főzés nélkül

Még ránk vár a nyár utolsó nagy dobása, és visszatér a kánikula. Ilyenkor nincs túl sok kedve főzni senkinek. Ez a recept egy könnyű nyári gyümölcsleves, nem csak gyorsan elkészíthető, de főzésre sincs szükség.recept főétel leves hideg főzés nélkül alma banán

Banános almakrémleves főzés nélkül

Tovább


Zöld almás-joghurtos banán-krémleves

Ilyen melegben az ember kedve a tűzhely mellett álldogálni matematikailag erősen a nullához közelít. Ilyenkor értékelődnek fel azok a levesek, amelyeket nem kell főzni. Ráadásul ezek jégbe hűtve fogyaszthatók, ami különösen kedves ebben a kánikulában.

A mai receptem minden hozzávalója a hűtőben van, öt perc alatt elkészíthető, azonnal, hidegen fogyasztható.

Zöld almás-joghurtos banán-krémleves

Tovább


Banán művészet

Mindenki szereti a banánt. De Stephan Brusche, a Rotterdamban élő művész kicsit máskép használja fel a finom gyümölcsöt.

Tovább

«
123

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.