Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Street Food: beltéri úszó piac

Vizen úszó dzsunkából árulnak a pláza belsejében.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint  kilencvenötezer főt számláló Toochee közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

street food bangkok Thaiföld pláza csóna dzsunka beltér úszó

(via youtube)

Tovább


Erdei gyümölcsös vargabéles

A vargabéles kedvelt édesség, de ezzel a recepttel is lehet játszani. Édes, telt íze mellé tökéletesen harmonizál egy savanykás gyümölcsös íz. Miért csak lekvár formájában adjuk mellé, miért nem kerül inkább az ételbe. A vegyes erdei gyümölcs tökéletes választás. Ahogy a gyümölcs párolódik, levet ereszt, átitatva a tésztát mennyei ízt és színt ad neki.recept tészta vargabéles gyümölcs vegyes erdei gyümölcs

Erdei gyümölcsös vargabéles

Tovább


Gombás-paradicsomos csirkemáj

Nagyon szeretem a májat, nem csak finom, de egészséges, és ezek felett még olcsó is. Csirkemáj, pulyka máj, nem hizlalt kacsamáj, hasonló íz, mégis megkülönböztethető jellegzetességekkel. Egy egy könnyen és gyorsan elkészíthető fogás, mégis különbözik a hagyományos elkészítési módoktól. És az íze…recept főétel húsétel melegétel belsőség csirkmáj gomba paradicsom

Gombás-paradicsomos csirkemáj

Tovább


Mintás kenyérbél

Egy japán pékség egészen különleges kenyereket készít. Képeket süt bele a kenyérbe, amely minden szeleten látszik.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Ez a valóság, nem photoshop
Macskaőrség:  Alvó cicák 2.  
Napi videó:  
Megmentett mókus  
Napi fotó: 
Nem adom, ő az enyém!

videó japán tokió kenyér bél színes kép(via youtube)videó japán tokió kenyér bél színes kép

Tovább


Bakonybéli pulykamell

A bakonyi sertésszelet a magyar konyha egyik meghatározó alapreceptje. A Magas-Bakony szívében, Bakonybélen egy olyan változatát sikerült megkóstolnom, amely recept szerint kevéssé különbözött, de ízben sokkal gazdagabb lett.

Bakonybéli pulykamell

Tovább

«
12

Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.