Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A világ legkisebb kocsmája

A Crabs család úgy döntött, hogy kell egy kocsma a kertjükbe. Megtervezték, körülbelül három hétbe telt, amíg Amy és férje befejezték a projektet, és elkészült a világ legkisebb pubja, kb. négy négyzetméteren. dizájn legkisebb bár pub kocsma crab

Tovább


A söralátét titka

A torontói Emmet Ray bárban van néhány egészen különleges poháralátét. hétvégi dizájn bár Torontó poháralátét autó baleset

Tovább


Környezetbarát eldobható evőeszköz

Ki hitte volna, hogy ez is lehet alapanyag.dizájn eldobható evőeszköz környezetbarát avokádó

Tovább


Sárgabarack dzsem és ivólé

A klasszikus baracklekvárral kevés dolog vetekedhet. A lekvárban a hosszú órák alatt a cukor egy része karamellizálódik, a gyümölcs megfő-megsül, aromája változik, kialakul a klasszikus íz. De mit tegyünk, ha friss gyümölcsízére vágyunk? Ilyenkor készítsünk inkább dzsemet, a gyümölcsöt csak pár percig forraljuk, a sűrítést a hozzáadott pektin végzi. A gyümölcs megőrzi friss ízét, és én imádom, ha a dzsemben kis darabokban megtalálom a gyümölcsöt, és azok szétomlanak a számban. Ráadásul egy trükkel egyszerű, de zseniális ivólevet is készíthetünk.
recept dzsem ivólé sárgabarack

Sárgabarack dzsem és ivólé

Tovább


A legkirályabb bárány-burger

Egy igazi gasztrokirándulás Azerbajdzsán zord hegyei közé. Egy idős pár készíti el minden idők legautentikusabb bárány hamburgerét. Hegyek, hóesés parasztház, saját zöldség, kemencében sült hozzávalók, hatalmas burger kézzel faragott pálcával átszúrva. És mindez egy hobbit ház előtt elfogyasztva odakinn.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hetvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

videó hamburger bárány Törökország burger

(via youtube)

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.