Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ezt te is nagyon utálnád

Ciki pillanat az önkiszolgáló pultnál.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog: Adj egy ötöst 2  
Macskaőrség: Catzilla támad  
Napi videó: 
Túlságosan közel volt  
Napi fotó:
Kicsit megnőtt

videó önkiszolgáló pult adagoló

Tovább


Hétvégi dizájn: ital-adagoló

Kicsit retró, kicsit ipari.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a közel huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Tényleg az ember legjobb barátja

Macskaőrség:  A cicusok először csinálják

Napi videó:   Orosz aszfaltozók

Napi fotó:  Csak egy darab autógumit szállít

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Megennék egy lovat

Hányan mondták vagy hallották mér életükben azt a mondatot "Olyan éhes vagyok, meg tudnék enni egy lovat". Stefán Pétur Sólveigarson, izlandi dizájner komolyan vette ezt a kijelentést és száraztészta adagolóját (amely eszköz szerintem önmagában is a világ leghülyébb találmánya) e szerint tervezte meg. Mérhetünk vele gyerek adagot, felnőtt adagot, és lóadagot is.

Aki mégis olthatatlan vágyat érez iránta, fehér vagy zöld műanyagból 14,90 dollárért, acélból 54,90 dollárért megrendelheti.

Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a több mint tizenkilencezer főt számláló közösségünkhöz a Facebookon, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Félresikerült mentés

Napi videó:   Barátság

Napi fotó: Rossz ruhatervezés

(via reykjavikcornerstore)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.