Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fangweng, a függő étterem

Ha tériszonyod van, inkább maradj éhes.

Tovább


Esküvő a McDonaldsban

Egyszerűen bizarr ötlet, vagy csak rossz vicc? De az biztos, hogy gasztronómiai rémálom. Pedig világszerte egyre többen tartják McDonalds étteremben esküvőjüket.

Tovább


Airbus-étterem

A kínai Chongqing repülőtéren egy különleges étterem várja a vendégeit. A dizájn a világ legnagyobb repülőgépének, az Airbus A380-nak belsejét utánozza.

Tovább


Military étterem

Azt még megértem, hogy sokan vonzódnak a military stílushoz, és szívesen mennek el egy ilyen stílusú étterembe. De hogy pont a háború sújtotta Bejrútban?

A gyorsétterem neve "Zsemlék és fegyverek", ami így elég rosszul hangzik, de az eredeti "Buns & Guns" már sokkal stílusosabb. A Libanoni főváros déli, Hezbollah által uralt déli külvárosában nyílt.

Tovább


Kínai bogár-szusi

A szusi készítése nagy szabadságot ad a szakácsnak, hogy kiélhesse a fantáziáját. De azt hiszem, ez a kínai séf kicsit túl messzire ment, legalábbis a mi ízlésünktől nagyon messzire. De ha elkészítette, biztos ennek is van piaca.

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.