Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hétvégi dizájn: Pohárjelölő és filtertartó

Hétvégi dizájn pohárjelölőHétvégi dizájn pohárjelölőHétvégi dizájn pohárjelölő

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz közel hatvanötezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

Hétvégi dizájn pohárjelölő

Tovább


Ki tudja, mikor lesz rá szükséged

Így kell az óriás polipot konyhakészre bontani.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Mesterséges és természetes szépség
Macskaőrség:  Macska és gyerek 4.  
Napi videó: 
Oscar-történet: a legjobb film 
Napi fotó: 
Kicsit koszos

(via)

videó előkészítés polipvideó előkészítés polip

Tovább


Libamáj torony

Aszú, alma, és sült libamáj: maga a fenséges tökéletesség.  Egy igazán különleges, ünnepi fogás. A karácsonyi asztalra termett finomság.recept főétel előétel melegétel hidegétel libamáj alma körte bor karamell

Libamáj torony

Hozzávalók:
50 dkg hízott libamáj,
5dl édes tokaji aszú
2-3 teáskanál rózsabors
2 alma
egész fahéj
3-4 szem szegfűszeg
2-3 dkg vaj
1-2 evőkanál barnacukor

Elkészítés:

A libamájat megtisztítom és 2 centi vastag szeletekre vágom. Egy cseréptál aljára rakom egymás mellé. Megszórom egész rózsaborssal és ráöntöm az édes tokaji szamorodnit.

A tálat lefedem. Ebben pácolom minimum 2 óráig. Közben megforgatom a szeleteket, hogy mindenhol átjárja a bor. Sütés előtt leöntöm róla a bor kétharmadát. Megszórom egy kevés fehérborssal, szerecsendióval, leheletnyi sóval. Lefedve, 160 fokos, előmelegített sütőben kb. 1óráig sütöm.  A fóliát levéve róla, kb. még egy negyed órát sütöm, hogy a maradék páclé is elpárologjon alóla. Tiszta, kisült zsír marad alatta a rózsaborssal.

Az almát megmosom, és kb. másfél centis szeletekre, karikára vágom, a magház részét eltávolítom.

Lábosba rakom és felöntöm a páclének használt borral. Fűszerezem egész fahéjjal, néhány szem szegfűszeggel. 4 percig párolom, majd leszűröm. Serpenyőben a vajat megolvasztom, a cukrot karamellizálom, és a lecsöpögtetett párolt gyümölcskarikákat megforgatom benne.

 Tálaláskor pirítósra teszek egy almakarikát, rá egy szelet májat. Hidegen is remek, mint előétel, de forrón az igazi.recept főétel előétel melegétel hidegétel libamáj alma körte bor karamell

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint hatvanezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  A leghosszabb szárazföldi határ
Macskaőrség:  Hó, drón, és tigrisek
Napi videó:  Bollywoody trükkök
Napi fotó: Mélyrepülés

recept főétel előétel melegétel hidegétel libamáj alma körte bor karamell

Tovább


Hétvégi dizájn: Nyári pohárjelölő

Hétvégi dizájn pohárjelölő

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz több mint negyvenezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  

Napi videó:  

Napi fotó: 

Macskaőrség:  

Hétvégi dizájn pohárjelölő

Tovább


Mint az igazi hal

Úgy néz ki, mint az igazi hal, pedig szusi van az asztalon. Megmutatják, hogyan kell elkészíteni.

 Ha tetszik, lájkold, és oszd meg ismerőseiddel. Csatlakozz a Szem-Szájnak Facebook közösséghez, vagy csatlakozz a több mint huszonnyolcezer főt számláló közösségéhez a Toochee rajongói klubhoz, mert sok mindent csak ott, vagy azon keresztül találsz meg. További blogjaink, és minden egyéb, ami érdekes, de nem ér meg egy blogbejegyzést. Linkek, fotók, videók, rövidebb és hosszabb infók, vagyis bővebb tartalommal várunk rád.

Ezt láttad már? 

Toochee blog:  Silóból házikó
Macskaőrség:  Hatalmas ugrás hátrafelé
Napi videó: Melyik Star Wars járgány mekkora?
Napi fotó:  Kézimunka Hulk-módra

 (via youtube)

dizájn trükk szusi hal élő utánzatdizájn trükk szusi hal élő utánzat

Tovább


Tücsi a galaktikus

Munkám egyik része, hogy másként látom a világot, mint mások. Időnként, mint író. Máskor, mint tudományos szerkesztő. Egyébként, mint érdeklődő ember.


Szem-szájnak
A főzés nem nyűg, hanem szórakozás. Nem tehetség kell, csak egy kis bátorság, hogy megpróbáld.


További blogjaim:
Toochee blogzin | Macskaőrség

Napi videó | Toochee fotó

Kövess!


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.


Az oldalon megjelenő hirdetéseket külső ügynökség szervezi, azoknak bármilyen típusú tartalma nem tükrözi a blog készítőjének nézeteit.